Forældrer

I Jernløse Boldklub vægter vi det sociale højt. ved vi, at forældre til vores børne- og ungdomsspillere betyder rigtigt meget for børnenes trivsel og udvikling på fodboldbanen.

Jernløse Boldklub er en forening drevet af frivillige. Derfor forventes det, at forældre bakker op om klubben. Som forældre skal du derfor være indstillet på, at deltage med praktiske ting, som f.eks.: kørsel, vask, stævnevagter og andre ting.

Det er vigtigt, at der er et godt samarbejde mellem trænerne på holdet og forældrene. Der afholdes minimum 1 forældremøde årligt – de fleste hold afholder flere. Det er trænerne, der indkalder til møderne.

I Jernløse Boldklub vil vi meget gerne have at forældrene opmuntrer børnene og hepper på dem – og lader det rent fodboldmæssige være op til træneren og dommeren på banen. Vi opfordre forældrene til, at efterleve DBUs 10 forældrebud:

1. Mød op til træning og kamp – dit barn sætter pris på det
  2. Forhold dig i ro på sidelinjen– lad børnene spille
  3. Ophold dig kun langs den ene sidelinje – og i god afstand til trænere og spillere
  4. Respekter trænerens beslutninger – vær positiv og støttende
  5. Respekter dommerens beslutninger – se på dommeren som en vejleder
  6. Skab god stemning ved kampene – byd fx. udeholdets forældre på kaffe
  7. Spørg om kampen var spændende og sjov – ikke om resultatet
  8. Sørg for rigtigt og fornuftigt udstyr – overdriv ikke
  9. Bak op om holdets og klubbens arbejde – din indsats bliver værdsat, ikke mindst af dit barn
  10. Husk på, at det er dit barn som spiller fodbold – ikke dig!

Jernløse Boldklub går ind for åben og direkte dialog. Hvis man som forældre har nogle spørgsmål til træning, udtagelse til kampe eller lign. opfordres man derfor til at kontakter træneren.

Hvis man har spørgsmål til klubben er man altid velkommen til, at kontakte bestyrelsen.