Jernløse Boldklub

Velkommen til Jernløse Boldklub

Jernløse Boldklub ligger i Nr. Jernløse/Regstrup, og har hjemsted ved Jernløse Hallen i Holbæk Kommune. Vi er en breddeklub, hvor det sociale er drivkraften.

Vi har p.t. følgende hold:

Du kan læse mere om de enkelte hold på denne hjemmeside.

Jernløse Boldklub tilstræber at anvende den nyeste viden indenfor aldersrelateret træning for alle hold i ungdomsafdelingen. Herudover tilstræber vi at arbejde efter DBU´s retningslinjer, beskrevet i “Holdninger og Handlinger“.

Vi søger, at vores forældre efterlever “Forældrenes ti bud

Vi efterlever retningslinjerne der er udstukket for arbejdet med børn og unge under 15, idet ALLE trænere og ledere har godkendt børneattest.

Vi byder ALLE velkommen som spiller eller træner i klubben. Hvis du bor i området og har interesse i fodbold eller bare i arbejdet med børn og unge, så er JERNLØSE BOLDKLUB klubben for dig.

Du kan læse meget mere om Jernløse Boldklub på denne hjemmeside. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan se kontaktinformationer under “Bestyrelsen”.