U15/16

Holdet er en del af samarbejdet mellem Jernløfse Boldklub og Undløse Boldklub. Vi er et U15/U16 hold for årgang 2003 og 2004, hvor der pt er 29 spillere, på forskellige niveauer.

Vi har i udendørssæsonen 2018:

• Et 11-mandshold i SBU U16 række 1
  • Et 11 mandshold i SBU U15 række 3

Alle kampe spilles i weekenderne.

Nogle af kampene spilles på Undløse Stadion

Vi er et hold der går meget op i det sociale og det forventes at holdene deltager i mindst 2 ture om året, samt i diverse andre sociale arrangementer, som gokartture, grillarrangementer osv. Vi var på træningslejr i Malaga I påsken 2018 og planlægger en træningstur til Tyrkiet i påsken 2019.

Vi kan altid bruge flere spillere uanset niveau og ambitioner, så hvis du har lyst til en prøvetræning, skal du være velkommen, til at kontakte en af nedenstående trænere for nærmere info.

Sommer:

• Mandag og tirsdag  kl.17:00-18:30 ved Jernløse Hallen (udendørs)
  • Torsdag kl. 17.00-18.30 ved Undløse Hallen (udendørs)

• Mandag, torsdag og fredag kl 18:15 – 20:00 på kunststofbane i Mørkøv
Trænere

Dennis Andersen, mail dennis@jernloeseboldklub.dk tlf. 6084 2174  –                                        DBU trænerniveau Uefa B-Licens) 25 års træner erfaring, har bl.a. trænet Sundbys danmarksseriehold og FB’s juniorer i 3 division.

Kevin “Morf” Pedersen, ‭60 11 87 57‬, kevinbp9@hotmail.com                                                   Uefa B-licens.

August Danmark, Hjælpetræner

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Alle informationer på holdet kommunikeres via www.holdsport.dk.Vi forventer at samtlige spillere melder til og fra både træning, kampe og sociale arrangementer på www.holdsport.dk. På den måde kan både trænere og spillere følge med til opbakning på holdet. Holdet har også en facebook side “Jernløse/Undløse årgang 03/04”

Nye spillere / gæstetræning

Der er altid plads til nye spillere på vores årgang. Du er derfor MEGET velkommen til at træne sammen med os nogle gange, for at se om det skulle være noget. I møder blot op til træning eller kontakter en af os trænere for at få en snak omkring mulighederne.

Stor tak til vores sponsor

Bolas Stilladser

Vel mødt til gode fodbold oplevelser og godt