U15 – Piger

Vi er et blandet hold af piger der rummer både nye fodboldspillere samt nogle der efterhånden har spillet i nogle år. Til vores normale træningsseancer træner alle pige-årgange (årgang 2004-2007) sammen og vi forsøger at skabe en platform, hvor alle pigerne på hver deres niveau bliver udfordret fodboldmæssigt.

Vi lægger stor vægt på at, der plads til alle og afholder flere arrangementer henover sæsonen for at styrke sammenholdet og de sociale relationer.

Til sæson 2019/2020 har vi tilmeldt et 8-mands U15. Endvidere har vi til den kommende sæson indgået aftale med Peter Kunst som vil være tilknyttet holdet som målmandstræner og hjælpetræner, hvilket gør at der kan være mere fokus på den enkelte spiller.

 

Træningstider

Forår/Sommer:

  • Mandag og onsdag kl.16:30-18:00 ved Jernløse Hallen (udendørs)

Vinter:

  • opdateres senere

Trænere

Michael Pettersson, mail: michael@lti.dk, tlf: 29 91 95 03

Claus Breining Jørgensen. mail: kikhojen@gmail.com, tlf: 30 31 72 42

Hjælpe- og målmandstræner

Peter Kunst

 

Kommunikation

Alle informationer på holdet kommunikeres via www.holdsport.dk. Vi forventer at samtlige spillere melder til og fra både træning, kampe og sociale arrangementer på www.holdsport.dk. På den måde kan både trænere og spillere følge med til opbakning på holdet. Holdet har også en facebook side “jernløses fodboldpiger”, hvor du kan følge holdet.

Nye spillere / gæstetræning

Har du lyst til at prøve fodbold så kom bare forbi og træn med i vores normale træningstider – ring/SMS evt. til en af trænerne så du er sikker på at vi træner den dag I kigger forbi.

Sponsorer 

Stor tak til vores sponsorer:

 

 

Vel mødt til gode fodbold oplevelser og godt kammeratskab!