Holdet er en del af samarbejdet mellem Jernløse Boldklub og Undløse Boldklub.

Vi er et hold, hvor der er plads til alle uanset fodboldniveau. Det vigtigste mål for alle vores træninger er, at alle går gladere hjem end de kom.

Som udgangspunkt er der bold med i alle øvelser vi laver – også opvarmning. Vi har i år valgt at fokusere på øvelser, der træner teknik samt duel-spil (1 mod 1). Hovedparten af de øvelser vi benytter stammer fra dgi’s trænerguide og dbu’s øvelsesbank. I trænerteamet har vi bla. været på DBU’s B1 og enkelte C kurser.

Sommer:

• Mandag og onsdag kl.17:00-18:30 ved Jernløse Hallen (udendørs)

Trænere

Dan Bøgelund, tlf. 23275574, mail: danbogelund@gmail.com

Holdleder

Frank Jensen, tlf. 40980005 mail: dahliaparken@yahoo.dk

Alle informationer på holdet kommunikeres via www.holdsport.dk hvor administrator er klubbens bestyrelse.Vi forventer at samtlige spillere melder til og fra både træning, kampe og sociale arrangementer på www.holdsport.dk. På den måde kan både trænere og spillere følge med til opbakning på holdet.

Nye spillere / gæstetræning.

Der er altid plads til nye spillere på vores årgang. Du er derfor MEGET velkommen til at træne sammen med os nogle gange, for at se om det skulle være noget. I møder blot op til træning eller kontakter en af os trænere for at få en snak omkring mulighederne.

Vel mødt til gode fodbold oplevelser og godt