U15 - Piger

U15 - Piger


Vi er et blandet hold af piger der rummer både nye fodboldspillere samt nogle der efterhånden har spillet i en del år. Til vores normale træningsseancer træner alle pige-årgange (årgang 2004-2007) sammen og vi forsøger at skabe en platform, hvor alle pigerne på hver deres niveau bliver udfordret fodboldmæssigt.


Vi lægger stor vægt på at, der er plads til alle og afholder flere arrangementer henover sæsonen for at styrke sammenholdet og de sociale relationer.


Vi spiller i vinterturnering 2020/2021 11-mands.


Vi har tilknyttet Peter Kunst som målmandstræner og hjælpetræner, hvilket gør at der kan være mere fokus på den enkelte spiller.

 

Træningstider:


Forår/Sommer:


  • Mandag og onsdag kl.16:30-18:00 ved Jernløse Hallen (udendørs)


Vinter:


  • Mandag kl. 17.00 – 18.30 på kunststofbanen i Mørkøv
  • Onsdag kl. 17.00 fra DagligBrugsen i Regstrup løbetræner vi.


Kommunikation

Alle informationer på holdet kommunikeres via www.holdsport.dk. Vi forventer at samtlige spillere melder til og fra både træning, kampe og sociale arrangementer på www.holdsport.dk. På den måde kan både trænere og spillere følge med til opbakning på holdet. Holdet har også en facebook side "jernløses fodboldpiger", hvor du kan følge holdet.


Nye spillere / gæstetræning

Har du lyst til at prøve fodbold så kom bare forbi og træn med i vores normale træningstider - ring/SMS evt. til en af trænerne så du er sikker på at vi træner den dag I kigger forbi.

Michael Pettersson

Mail: michael@lti.dk

Tlf: 29 91 95 03

Claus Breining Jørgensen

Mail: kikhojen@gmail.com

Tlf: 30 31 72 42