Fodbold Fitness - Kvinder

Dame Senior - Fodbold Fitness

-  Kun for kvinder  -

Har du brug for at komme ud og røre dig, være sammen med andre mennesker og få grint lidt? Så er det her måske lige det rette for dig.

Holdet er en del af konceptet fodbold fitness, som i al sin enkelthed går ud på at spille fodbold for sjov og for motionens skyld.

Træningen er typisk bygget op så vi starter med fitness-øvelser som opvarmning, vi sørger for at hele kroppen bliver varmet godt op. Efter dette laver vi nogle fodboldtekniske træningsøvelser inden vi afslutter med at spille til to mål.

Alle kan være med, og det er overraskende så hurtigt en træning kan gå når man har det sjovt.

Har du lyst til at være med, kontakt træneren på Messenger eller send en mail til formand@jernloeseboldklub.dk

Forår og sommer:

• Onsdag kl.17:30-19:00 ved Jernløse Hallen (udendørs)

• Kommer senere

Træner

Anna Huge-Christensen, tlf. 29 91 95 32

Som udgangspunkt kommunikeres via www.holdsport.dk i hele klubben.

Nye spillere / gæstetræning

Der er altid plads til nye spillere på vores hold. Du er derfor MEGET velkommen til at træne sammen med os nogle gange, for at se om det skulle være noget.

Vel mødt til gode fodbold oplevelser og godt selskab!